KezdőlaptervezőCsodatervező – képzeld el, hogy megvalósult a célod!

Csodatervező – képzeld el, hogy megvalósult a célod!

Ft

A “csodakérdés tervezővel” Te is realizálhatod álmaidat. Valamit nagyon szeretnél elérni de nem sikerül? Munkahelyi cél? Vagy esetleg önmagadon szeretnél változtatni? Kapcsolataid dinamikáján javítani? Képzeld el, hogy sikerül!
Válaszold meg a kérdéseket, amelyek a jövő egy adott időszakára vonatkoznak! Válaszolj minél hosszabban és használj minél több jelzőt, hogy realisztikussá tedd a jövőképet.

Azért készült ez a tervező, hogy segítsen megvalósítani a céljaidat.

Így töltheted le ingyen:

Tedd a kosárba és vásárold meg 0 Ft-ért. Miután elküldted a megrendelésed, a pdf-et letöltheted a köszönő oldalról illetve az e-mail címedre is elküldjük!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Íme a cikkünk, amely ezt a tervezőt ihlette:

Csodakérdés – kerülj közelebb terveid megvalósításához

Tegyük fel, hogy csoda történik veled és már ott is vagy a vágyott jövődben. Milyen érzés, mi történik, mit látsz, mit érzel? A coachingban használt csodakérdés segítségével nagy utat lehet megtenni bármely élethelyzetben, ami valóban a jövő egy adott pontjába vezet.

Mi a csoda a csodakérdésben?

Az eszköz ereje egyébként abban rejlik, hogy az embernek minél részletesebben írja le a jövő egy adott pillanatát, azt a pillanatot, amikor már a “csoda” megtörtént. Minél több részletbe merülünk bele, minél több körülményt, eseményt ad meg, annál realisztikusabb lesz a jövőbeli történés. Ha pedig elég realisztikus, akkor valódi perspektívát jelent a jövőre nézve.

Lényege, hogy a fókusz a problémáról, az akadályról a megvalósult jövőképbe kerül, ez pedig hatalmas lendületet ad a tényleges megvalósításhoz.

Valójában a csodakérdéssel egy teljes ülésen lehet foglalkozni. A coach figyelheti az ügyfél arcjátékát, hanglejtését, viselkedését. Van-e változás rajta, hogy éli meg, ha a jövőbe képzeli magát? Változik-e a hangulata, hangereje, változik-e a testtartása, stb.

Olvasd el a teljes cikket!

Ha további ötletekre és tanácsokra van szükséged, hogy miként tudod a legtöbbet kihozni az idődből, illetve tudatosan megtervezni, ezeket az időmenedzsmenttel kapcsolatos cikkeket is ajánljuk:

Mutasd meg, hogy néz ki a saját terveződ: #365letszikratervezo és oszd meg a tapasztalataidat!

Oszd meg másokkal is, ha tetszett!