KezdőlaptervezőFeladattervező – Hol vagy Te a feladataidban?

Feladattervező – Hol vagy Te a feladataidban?

Ft

Hol vagy Te a feladataidban? – letölthető feladattervező nem csak anyáknak. Veled is előfordul az, hogy úgy gondolod, ha nem te csinálsz valamit, akkor valójában az nem is lesz kész? Vagy ha kész is lesz, nem úgy, ahogy Te szeretnéd? Hidd el, ez normális. Azonban sajnos sokszor ahhoz vezet, hogy önkéntelenül is túl sok feladatot vállalunk magunkra. Ettől pedig feszültek és frusztráltak leszünk, ami nekünk és a környezetünknek sem jó. És végül magunkra alig jut idő. Pedig nagyon sokszor a megoldás szem előtt van, csak nem merjük elfogadni.

Azért készült ez a feladattervező, hogy segítsen tudatosan beosztani és megosztani a teendőidet.

Így töltheted le ingyen:

Tedd a kosárba és vásárold meg 0 Ft-ért. Miután elküldted a megrendelésed, a pdf-et letöltheted a köszönő oldalról illetve az e-mail címedre is elküldjük!

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Íme a társoldali cikk, amely ezt a heti tervezőt ihlette:

Hol vagy Te a feladataidban? – letölthető feladat tervező nem csak anyáknak

Veled is előfordul az, hogy úgy gondolod, ha nem te csinálsz valamit, akkor valójában az nem is lesz kész? Vagy ha kész is lesz, nem úgy, ahogy Te szeretnéd? Hidd el, ez normális. Azonban sajnos sokszor ahhoz vezet, hogy önkéntelenül is túl sok feladatot vállalunk magunkra. Ettől pedig feszültek és frusztráltak leszünk, ami nekünk és a környezetünknek sem jó. És végül magunkra alig jut idő. Pedig nagyon sokszor a megoldás szem előtt van, csak nem merjük elfogadni.

Fontos, hogy a „kötelező” rutin feladatokat merjük és akarjuk megosztani a gyerekekkel, párunkkal.

Emellett fontos, hogy legyenek olyan tevékenységeink, amelyek örömöt okoznak. A legnehezebb talán az, hogy őszintén, magunknak is merjük bevallani, hogy milyen érzés egy feladat elvégzése vagy el nem végzése. Olvasd el a fittanya.hu oldalon megjelent cikkünket.

Ha további ötletekre és tanácsokra van szükséged, hogy miként tudod a legtöbbet kihozni az idődből, illetve tudatosan megtervezni, ezeket az időmenedzsmenttel kapcsolatos cikkeket is ajánljuk:

Mutasd meg, hogy néz ki a saját terveződ: #365letszikratervezo és oszd meg a tapasztalataidat!

Oszd meg másokkal is, ha tetszett!