KezdőlaptervezőMegvalósítási tervező – hogy ne csak álmodozz, valósítsd is meg!

Megvalósítási tervező – hogy ne csak álmodozz, valósítsd is meg!

Ft

Az igazi Megvalósítók tervvé formálják az ötleteiket, gondolataikat! Ehhez pedig több szemszögből megvizsgálják a problémát, felkészülnek az akadályokra, pontosan tudják, honnan fogják meríteni az ihletet, kik lesznek segítségükre a folyamatban, és azt is, hogy milyen lépések vezetnek el a célig.

Azért készült ez a tervező, hogy segítsen megvalósítani a céljaidat.

Így töltheted le ingyen:

Tedd a kosárba és vásárold meg 0 Ft-ért. Miután elküldted a megrendelésed, a pdf-et letöltheted a köszönő oldalról illetve az e-mail címedre is elküldjük!

Kategória: Címke:

Leírás

Mire figyelj, ha jó megvalósító akarsz lenni?

Mielőtt eszközt adok a kezedbe a megvalósítási tervező képében, megismertetlek a lényeggel. Erre a 6 dologra figyelj, ha igazi DOER, vagyis megvalósító akarsz lenni!

 1. Mindig legyen egy terved!
  Ha jön az ötlet, azonnal írd le, hiszen az már félig egy terv. Ám miután leírtad, iktasd a napirendedbe, igazítsd egy másik feladathoz (elé/utána). A jó megvalósító mindig készít tervet.
 2. Mindig tudd az első három lépést!
  Ha tisztában vagy vele, hogy mivel, mikor kezded megvalósítani a célodat, akkor már megtetted a legnehezebb lépést: belekezdtél, elindultál. Sokan el sem indulnak!
 3. Mindig tudd, mennyi idődbe telik!
  Hajlamosak vagyunk legyinteni és megérzésre tudni, hogy kb. mennyi időnket veszi el a feladat, de ezen el is bukhatunk. Amikor részfeladatokra bontottad a célod eléréséhez vezető utat, mindegyikhez rendelj időt, hogy mennyi idő alatt végzel vele. És természetesen a célodnak is legyen egy megvalósulási határideje!!!!
 4. Oszd meg másokkal is a terved!
  Ha így teszel, akkor már számon kérhető vagy, ami segít tartani magad a tervhez.
 5. Inspirálódj!
  Tudd előre, hogy miből, honnan, kitől fogsz meríteni! Akár információt szerezni, akár energiát. Ez lehet egy edzés, a kedvenc íród könyve, egy influencer vagy egy szakmai blog.
 6. Ismerd fel az akadályokat!
  Ha felkészülsz rájuk, nem fognak váratlanul érni, és kevésbé fognak eltántorítani. Ismerd fel, ha késős vagy, ha szeretsz halogatni, vagy ha nem tudsz delegálni, mert így tervet kovácsolhatsz, hogyan kerekedj felül a korlátaidon.

Remélem az útmutató és a letölthető tervező segítségével könnyebben megy majd a céljaid/feladataid megvalósítása!

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy Google Analytics követőkódot használ az oldal? Amennyiben igen, úgy megismerhetem a szikraolvasási szokásaidat és még inkább az olvasói igényekre szabott tartalmat tudok előállítani. Ha nem járulsz hozzá, semmi gond, továbbra is zavartalanul tudod böngészni a 365letszikra oldalt. KÖSZÖNÖM!