KezdőlaptervezőStresszmentes ünnepek tervező – így bírd ki karácsonyig!

Stresszmentes ünnepek tervező – így bírd ki karácsonyig!

Ft

Az ünnepek közeledtével sokan túlvállaljuk magunkat, miközben csak egy kis átszervezés és átszellemülés kellene, hogy stresszmentessé tegyük a készülődést! Éppen ezért készítettünk egy tervezőt, amely segíthet abban, hogy az agybaj helyett inkább ünnepihez közelítsen a hangulatod. Töltsd le mihamarabb és oszd meg másokkal is!

Azért készült ez a tervező, hogy segítsen stresszmentesen átvészelni az ünnepeket!

Így töltheted le ingyen:

Tedd a kosárba és vásárold meg 0 Ft-ért. Miután elküldted a megrendelésed, a pdf-et letöltheted a köszönő oldalról illetve az e-mail címedre is elküldjük!

Kategória: Címke:

Leírás

Karácsony. Neked mi jut eszedbe a szóról? Rögvest a nyugalom és a családi béke? Vagy van mellette még stressz, rohanás és kapkodás is? Ha igen, akkor ez a cikk Neked szól! Igen, a decemberi időszakot sokunknál a feltornyosult feladatok is jellemzik.

Karácsonyi “kötelezők”

A december eleve rövid hónap és jönnek a karácsonyi bulik akár munkahelyen, akár baráti közösségekben, a karácsony előtti záróünnepségek és egyéb olyan rendezvények, amelyek az év többi részében nem szokványosak. Ehhez még az is párosul, hogy sokszor illik magunkkal vinni sütit – amit persze nem a boltban veszünk. És ha ez nem elegendő, akkor bekapcsolnak a „kötelezők”: karácsonyra ablakot szoktunk pucolni, karácsony előtt ildomos egy nagytakarítás. És ha máskor nem is, karácsonykor illik 3 fogásos menüt enni. A bejgli és a mézeskalács pedig akkor is kötelező, ha egyébként nem szeretjük.

Írd össze a teendőidet!

A fenti bekezdésekben csak olyan témákat soroltam fel, amelyek egy teljes listát tesznek ki. Van, amelyiket sajátodnak érzed? Esetleg ki tudod egészíteni a listát? Akkor hajrá, írd össze egy papírra vagy töltsd le most ezt a stresszmentes ünnepi tervezőt.

A cikk folytatásáért KATTINTS IDE!

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy Google Analytics követőkódot használ az oldal? Amennyiben igen, úgy megismerhetem a szikraolvasási szokásaidat és még inkább az olvasói igényekre szabott tartalmat tudok előállítani. Ha nem járulsz hozzá, semmi gond, továbbra is zavartalanul tudod böngészni a 365letszikra oldalt. KÖSZÖNÖM!