KezdőlaptervezőHETI tervező – önismereti kreatív lista

HETI tervező – önismereti kreatív lista

Ft

Tele vagy feladatokkal, elképzelésekkel, célokkal és jó lenne csak a lényeggel foglalkozni? Mindezt kreatív formában? A szikratervezők abban segítenek, hogy ne csak hasznos, hanem designos formában tudd papírra vetni a teendőidet és az álmaidat. És ha leírod a gondolataidat, az már egy terv, a tervet pedig lépésről lépésre megvalósíthatod.

Olvasd el ezt a cikket, hogy minél hatékonyabb legyél a héten: 5 DOLOG, HOGY SIKERESEN TERVEZD MEG A HETED!

Így töltheted le ingyen:

Tedd a kosárba és vásárold meg 0 Ft-ért. Miután elküldted a megrendelésed, a pdf-et letöltheted a köszönő oldalról illetve az e-mail címedre is elküldjük!

Töltsd le + nyomtasd ki + töltsd ki és mutasd meg: #365letszikratervezo

Kategória:

Leírás

A 365letszikra tervező módszere: kreatív, stílusos és hasznos

Több feladattervező módszert is használok, de egyik sem igazán megfelelő számomra. A heti terveimet szeretnem előre összeírni és átgondolni, ehhez vázlatosan firkálok és csak utána vezetem bele a határidőnaplómba és a telefonomba. De az a helyzet, hogy szeretem folyamatosan látni, ám a firkalap nem igazán szép, szóval nem árt, ha stílusos és jól mutat munkakörnyezetben.

Arra gondoltam, hogy elkészítek több féle kreatív papír alapú tervezőt , amolyen szikrásat 🙂 … és amelyet Te is letölthetsz, majd nyomtatás után bátran használhatsz. Remélem neked is hasznos lesz!

Tudod mi az az 5 módszer, hogy sikeresen tervezd meg a hetedet?

Az egyik, hogy tedd mérhetővé!

Sokszor elsiklunk a teendőhöz szükséges idő felett, úgy gondoljuk, hogy “Oh, hát ez pár perc!” vagy éppen ellenkezőleg “Úristen, ehhez hozzá sem kezdek, mert egy csomó időmet elviszi“. Miközben nem feltétlenül van így és az átgondolatlanság keresztül húzhatja a számításaidat, besűrítheti, felboríthatja a napodat. Ha tehát minden feladatodhoz rendelsz időtényezőt, vagyis odaírod, hogy mennyi idő, hány óra vagy perc kell a feladat elvégzéséhez, jóval sikeresebben tudod összeállítani a heti/napi teendőidet. Próbáld ki! A szikratervezőben minden feladat mögé odaírhatod, hogy hány percet vesz igénybe.

Olvasd el ezt a cikket, miután letöltötted a szikra heti tervezőt >>>

5 DOLOG, HOGY SIKERESEN TERVEZD MEG A HETED!

Mutasd meg, hogy néz ki a sajátod: #365letszikratervezo és oszd meg a tapasztalataidat!

Oszd meg másokkal is, ha tetszett! 😉

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„HETI tervező – önismereti kreatív lista” értékelése elsőként

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy Google Analytics követőkódot használ az oldal? Amennyiben igen, úgy megismerhetem a szikraolvasási szokásaidat és még inkább az olvasói igényekre szabott tartalmat tudok előállítani. Ha nem járulsz hozzá, semmi gond, továbbra is zavartalanul tudod böngészni a 365letszikra oldalt. KÖSZÖNÖM!