25 inspiráló iroda és designos home office nőknek

Szerző: Szlafkai Éva
Kreatív inspiráló iroda nőknek, avagy ilyen egy designos home office | 365letszikra blog | Szlafkai Éva

Aki szabadúszó, egyéni vállalkozó vagy csak gyakran melózik home office-ban pontosan tudja, milyen fontos az inspiráló munkakörnyezet. Persze ugyanez igaz a hagyományos irodai munkára is, csak ott nem feltétlenül Te határozod meg az enteriőrt és az irodai kellékeket. Legalábbis nem teljes egészében. Ha másra nincs is lehetőséged, de egy designos vázával, klassz keretben lévő motivációs grafikával, egy feliratos bögrével és némi elegánsan csillogó kiegészítővel Te is hangulatos munkaállomás alakíthatsz ki magadnak.

Mondd, Te milyen körülmények között szoktál dolgozni? Miként teremted meg a hangulatot, hogy jól érezd magad az irodai környezetedben?

Imádom a designos irodabelsőket, én magam is igyekeztem itthon stílusosan kialakítani a dolgozómat, de szeretek laptoppal az ölemben a kanapén is ülni, mellettem kávé, papírok, tollak, okoskütyük, agenda. De szívesen dolgozom bárhol, csak legyen a közelemben toll és papír….tényleg, hiába a sok okoskütyü, imádok firkálni (főleg, hogy mindenhez MindMapet húzok fel). Persze mindenkinek más körülmények jönnek be. Neked?

Kreatív otthoni munkakörnyezet

Az inspiráló megoldásra nem feltétlen oraveczes és coelhos gondolatokra célzom. Vannak hiteles, független, inspiratív vállalkozó nők és persze férfiak, akiktől érdemes tanulni és érdemes figyelni a szavukra, nyomon követni a munkásságukat. Csempésszünk tőlük egy-egy mondatot a falunkra. De ugyanez igaz a kreatív grafikusokra, stílusos designerekre, akikkel szerencsére tele van már a magyar piac is. Merítsünk ihletet tőlük és tegyük általuk stílusossá, érdekessé, motiválóvá a munkakörnyezetünket.

Mi kell egy inspiráló home office-ba?

Hamarosan Te is megismerheted a magyar és külföldi inspiráló művészek, designerek, dekoratőrök munkáját illetve hazai és külföldi szakemberek okos gondolataival “telefirkált” képekkel is találkozhatsz.  Ilyen jellegű office stuff-okkal (irodai cuccokkal) szeretném teletenni a 365letszikra hamarosan induló webshopját. De nem is webshop lesz. Annál sokkal izgalmasabb! Remélem tetszeni fog. 😉

Bármilyen visszajelzésnek örülök, ha van kedvenc szakembered, terveződ, designered, akitől szívesen látnál holmikat a webshopban, amely elsősorban olyan nőknek fog szólni, mint a blogon lévő írások: vagyis a nyitott szemléletű, fejlődni és inspirálódni vágyó nőknek, akik dobozon kívül gondolkodnak, nem a sablont követik, okos gondolatébresztőkre, hiteles megoldásokra, és inspiráló, stílusos munkakörnyezetre vágynak.

Nyitott szemléletű, fejlődni vágyó nőknek, akik képesek kimozdulni a megszokott dobozból, okos gondolatébresztőkre, hiteles megoldásokra és nem utolsó sorban inspiráló munkakörnyezetre vágynak.

Kigyűjtöttem néhány nagyon klassz irodai megoldást. Lássuk, Te mit szólsz hozzájuk? Melyiket tudnád elképzelni mondjuk otthonra? Nézd meg a képeket!

Kreatív home office, kreatív otthoni munkahelyi környezetKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív home office, kreatív otthoni munkahelyi környezetKreatív irodai dekoráció, home office_ 365letszikra.hu_Szlafkai ÉvaKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív irodai dekoráció, home office_ 365letszikra.hu_Szlafkai ÉvaKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív home office, kreatív otthoni munkahelyi környezetKreatív home office, kreatív otthoni munkahelyi környezetKreatív home office, kreatív otthoni munkahelyi környezetKreatív home office, kreatív otthoni munkahelyi környezetKreatív home office, kreatív otthoni munkahelyi környezetKreatív és Inspiratív home office ötletekKreatív irodai dekoráció, home office_ 365letszikra.hu_Szlafkai ÉvaKreatív irodai dekoráció, home office_ 365letszikra.hu_Szlafkai ÉvaKreatív irodai dekoráció, home office_ 365letszikra.hu_Szlafkai ÉvaKreatív irodai dekoráció, home office_ 365letszikra.hu_Szlafkai Éva

Te milyen munkakörnyezetet teremtesz magad körül, ha otthonról dolgozol?

Én az Instagram-on mindig osztok meg képrészleteket a munkakörnyezetemről, akár a 365letszikra oldalon, akár a saját profilomon. Kövess, ha kíváncsi vagy! 😉


HA TE IS A DOBOZON KÍVÜL SZEMLÉLED A VILÁGOT, CSATLAKOZZ A FACEBOOK OLDALHOZ VAGY KÖVESD A SZIKRÁKAT AZ INSTAGRAMON!

Fotók forrása: pinterest.com

Ezeket olvastad már?