Szerzők

Szerző: Szlafkai Éva

Szlafkai Éva

Szlafkai Éva | 365letszikra Magazinblog | Street Office marketing

tulajdonos-főszerkesztő

Szabadúszóként tartalomkészítéssel foglalkozom, imádok írni és szerkeszteni, fontos számomra az igényes design és hiszek az autodidakta tanulásban. Alapító tagja vagyok a Street Office kreatív MarkComm. társulásnak, több céggel dolgozom együtt kreatív projekteken, valamint életre hívtam és vezetem ezt a Magazinblogot. Az életemben mindig fontos szerepe volt a kreativitásnak, vagyis a másféle nézőpont képességének, amely minden területén inspirál, segít rácsodálkozni a világra, tudatosabb döntéseket hozni, merni szabadnak lenni és mindig kíváncsinak maradni. Erről szólnak a szikrák is.:) További infók rólam >>>

 

Szokoli Bernadett

Szokoli Bernadett | 365letszikra Magazinblog

vendégszerző

Közel 10 éve egyetlen területen tevékenykedem, és ez a kommunikáció. Ma már szabadúszóként dolgozom kommunikációs szakemberként és coachként. Korábban dolgoztam PR ügynökségnél, szervezetem sajtóeseményeket, írtam sajtóközleményeket, közreműködtem blogírásban, jelenleg egy online napilap állandó szerzője vagyok. Vendégszerzője és szerkesztője vagyok a 365letszikra magazinblognak.

 

Kiss Noémi Eszter

vendégszerző

Szívesen informálódom új dolgokról, fedezek fel új területeket, ismerek meg új embereket, személyiségeket és rajtuk keresztül új szemléletmódokat. A sokszínűséget kedvelem. Ambiciózus közgazdászból lett kalandorként, a projekt menedzsmentet magam mögött hagyva most a hobbijaimnak élek. Egy vezető légitársaságnál dolgozva új országokat, kultúrákat fedezek fel és örökítek meg fényképezőgépem segítségével. Az oldalon olvasható cikkekből te is megtudhatod, milyen a világ, ahogy én látom. #HellóVilág


Kovács Nóra

Kovács Nóra

vendégszerző

Mindig is hajtott a vágy, hogy a dolgok mögé nézzek, hogy közelebbről, részletesebben is megvizsgáljam az érdekesebb témákat, hogy bemutathassam azokat a nagyszerű embereket, akik megvalósítják álmaikat, akik nem félnek belevágni az ismeretlenbe. Újságíróként megadatik, hogy felkutassam azokat a művészeket, alkotókat, gondolkodókat, akik tetteiken, alkotásaikon keresztül minket is inspirálnak. A First Class magazin vezető szerkesztője, a Chic&Charm magazin főszerkesztője, és az Égi Dallamok könyv írója vagyok.

 

Kugler Ádám

Kugler Ádám

vendégszerző

Viselkedéskutató, az InnerSide online magazin főszerkesztője. Vendégszerzője az Üzlet és Pszichológia, a Playboy, a Családinet és az Életszépítők magazinoknak. Kutatásai középpontjában az emberi viselkedés biológiai háttere és a testbeszéd áll.

Küldetésem, hogy megismertessem veled az emberek rejtett oldalát.

 

 

Marczinkó Ági

vendégszerző

Gerincjóga- és jógakerék oktató vagyok a Pilates Másképpen Stúdióban, és bloggerként a csillagsarok.blog.hu oldalon írok. A márkanév abból született, hogy imádom a csillagokat. Végső soron mindannyian csillagok vagyunk, vagyis ha eleged törődsz magaddal, akkor visszanyerheted a ragyogásodat.

A 365letszikra Magazinblogon az egészségtudatos kategóriához írok cikkeket.