Személyiség színteszt

Szerző: Szlafkai Éva
Színteszt| Out of Your Box Magazinblog | 365letszikra.hu

Ha kíváncsi vagy, mit árulhat el egy 1 perces, pszichoanalitikusok által összeállított  színteszt a személyiségedről, akkor tetszeni fog a mai bejegyzés. A szabályai olyan ismert pszichológiai és személyiségtipológiákon alapszanak, mint Freud és C.G. Jung rendszere, szóval nem humbuk tesztecske, hanem komoly háttere van.

Már több millió tesztelésen túl van és csak 1 perc az egész, ami alatt lehet olyan dolgok is kiderülnek a személysiégedről, amiket nem is sejtettél vagy tudtál magadról.

Próbáld ki!

Mi ez a színteszt?

Ez egy pszichológiai és színszemélyiség teszt, amely a színek szimbolikus jelentésein alapszik. A teszt közel 50 millió különböző választ generál, egyedivé téve minden egyes kitöltési ciklust…vagyis tuti, hogy a neked szánt jellemzést nem dobja ki minden harmadik embernek. 🙂

A színtesztet pszichológusok és pszichoanalitikusok alkották meg, amelyből következtethetsz a személyiséged valódi aspektusaira. A szabályai olyan ismert pszichológiai és személyiségtipológiákon alapszanak, mint Freud és C.G. Jung rendszere.
A színtesztet több tízezer ember tesztelte több millió összalkalommal.

Mit árul el rólad a színpreferenciád?

Nagyon találó végkövetkeztetést kapsz a személyiségedről a következetes színválasztásaid után. Nem is gondolnád, mit árul el rólad…lehet nem is ismerted ezeket a személyiségjegyeidet eddig. A teszt angol nyelvű, de ez ne zavarjon, mert a “kitöltéshez” nincs szükség nyelvtudásra, szóval csak a teszt szöveges végeredménye van angolul…arra meg nagyjából jó lesz a Google Translate is maximum. 😉

Ha még több személyiségtesztre vagy kíváncsi, nézz be a TESZTEK kategóriaoldalra!

Ezt kell tenned a színtesztnél:

A programba belépve az lesz a feladatod, hogy:
1. A kedvenc színedtől kiindulva elkezdd kiválasztani az egyre kevésbé tetsző színeket.
2. Majd ha megvagy, akkor fordítva, először a legunszimpatikusabbakat kell kiválasztandod és haladnod a kedvencek felé. HAJRÁ!

HTTP://WWW.TESTCOLOR.COM/PERSONALITYTEST/PROFIL2.PHP

szinteszt_szemelyisegteszt_365letszikra_hu

A képre kattintva megnyílik a teszt.


Ezeket olvastad már?