KezdőlaptervezőSzikratervező 2017/2018

Szikratervező 2017/2018

Ft

Ezzel a kreatív önismereti tervezővel egyszerűen értékelheted a 2017-es éved és izgalmasan tervezheted meg 2018-at. Mindezt nem fél nap alatt, hanem egy órán belül.

A szikratervező egy kreatívabb szemszögből közelít a sikereidhez, a kudarcaidhoz, vágyaidhoz, céljaidhoz. Mondjuk úgy, hogy egy jópofa, kreatív önismereti évértékelő. Olyan témák és feladatok várnak rád, amelyek játékossá, érdekessé és izgalmassá teszik a 2017-es év átgondolását és a 2018-as év megtervezését.  A tervezőben lévő 6 téma a kreatív gondolkodásmód területei, úgy mint szemléletmód, motiváció, kommunikáció, játék, tudásvágy, alkotás. Cikkek, könyvajánlók, coaching kérdések, vagyis elgondolkodtató és kreatív tartalom 12 oldalon (6db A4 lap). Nem kell hozzá több óra, vagy fél nap, hogy kitöltsd, 1 órán belül végezhetsz! Kíváncsi vagy?

Így töltheted le ingyen:

Tedd a kosárba és vásárold meg 0 Ft-ért. Miután elküldted a megrendelésed, a pdf-et letöltheted a köszönő oldalról illetve az e-mail címedre is elküldjük!

Kategória: Címke:

Leírás

 

HOGYAN HASZNÁLD A SZIKRATERVEZŐT?

Igazából ahogy jól esik. 😉 De ha mégis jól jön egy kis segítség…

1. NYOMTASD KI, CSAK 6 DB A4-ES LAP!
2. OLVASD BE AZ OLDALAK ALJÁN LÉVŐ QR KÓDOT, AMELY A TÉMÁKHOZ TARTOZIK. KEZDD EZZEL, ÍGY KERÜLSZ JOBBAN KÉPBE A TÉMÁVAL, TELJESEBB LESZ AZ ÉLMÉNY!
3. VÁLASZOLJ A TERVEZŐBEN A KÉRDÉSEKRE!
4. A KERETES RÉSZEKBE JEGYEZD FEL A LEGFONTOSABB KONKLÚZIÓD!
5. TÖLTSD KI AZ ÖSSZEGZŐ OLDALT ÉS ŐRIZD MEG, MINT 2018-AS SORVEZETŐDET!
6. A TÖBBI LAPOT AKÁR KI IS DOBHATOD…

Minden tervezőoldal alján van egy QR kód, amelyet beolvasva egy cikkhez jutsz, amely segít képbe kerülni az adott témában. Minden kitöltés előtt ajánlom elolvasni, teljesebb lesz az élmény és másként fogsz gondolni a kérdésekre és válaszokra. A QR kódot applikációval, vagy simán a telefonod fényképezőjét ráirányítva tudod megnyitni, de a szikratervezős emailben benne vannak a linkek is.
Ezekről a cikkekről van szó:

 

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy Google Analytics követőkódot használ az oldal? Amennyiben igen, úgy megismerhetem a szikraolvasási szokásaidat és még inkább az olvasói igényekre szabott tartalmat tudok előállítani. Ha nem járulsz hozzá, semmi gond, továbbra is zavartalanul tudod böngészni a 365letszikra oldalt. KÖSZÖNÖM!