Letölthető tervezők

Szerző: Szlafkai Éva

Töltsd le a kreatív tervezőket, nyomtasd ki és használd! Ha megmutatnád a többi szikrázónak, használd a hasteget! Inspirálj te is tudatos tervezésre másokat! #szikratervezo

Szikratervező 2023

Ezzel a kreatív önismereti tervezővel már évek óta értékelheted az előző évet és tervezheted a következőt. Mindezt nem fél nap alatt, hanem egy órán belül.

A szikratervező egy kreatívabb szemszögből közelít a sikereidhez, a kudarcaidhoz, vágyaidhoz, céljaidhoz. Mondjuk úgy, hogy egy jópofa, kreatív önismereti évértékelő.  A tervezőt 6 téma mentén dolgozhatod fel: szemléletmód, motiváció,  kreativitás, énidő, szokások, inspiráció. Cikkek, könyvajánlók, coaching kérdések, vagyis elgondolkodtató és kreatív tartalom 12 oldalon (6db A4 lap). Nem kell hozzá több óra, vagy fél nap, hogy kitöltsd, 1 órán belül végezhetsz! Kíváncsi vagy?

Ingyen letölthető, ehhez a Szikramailre kell csak feliratkoznod. Aki már feliratkozott, ő december elején meg is kapta e-mailen vagy a FB csoportban.

TIPP: Érdekel az Évtervezés másképpen 2023 online kurzus? Tudj meg többet róla itt.

Szikratervező - letölthető évtervező 2021

Havi tervező pakk | 2023. tavasz/nyár

Szeretnél egy igényes és jól átlátható havi tervezőt, amely nem csak praktikus, de jól is mutat az íróasztalodnál? Én is. Éppen ezért készítettem el a havi szikratervezőt.

Töltsd le + nyomtasd ki + használd!

Minden hónapra A4 szikratervező!

IMG_6572

Élj kreatívan! 60 oldalas szemléletformáló füzet

Az Élj kreatívan! című könyvben inspiráló történetek, elgondolkodtató kérdések, nemzetközileg elismert szakértők és személyes példák segítenek kreatív énünk fejlesztésében, valamint hazai szakemberek osztják meg nézeteiket a kreativitásról, szabadságról, hibázásról, motivációról. A könyv Szikratöltőpontjaiban található játékos feladatokat, gondolatébresztő kérdéseket az alábbi letölthető füzet segítségével válaszolhatod meg, hogy megrajzolva a saját térképedet felszabadíthasd a kreatív energiáidat.

Vedd kezedbe a saját térképedet!

élj kreatívan könyv és füzet
ÉVTERVEZÉS 2023 kurzus
Változás kurzus

Megvalósítási tervező – hogy ne csak álmodozz, valósítsd is meg!

Az igazi Megvalósítók tervvé formálják az ötleteiket, gondolataikat! Ehhez pedig több szemszögből megvizsgálják a problémát, felkészülnek az akadályokra, pontosan tudják, honnan fogják meríteni az ihletet, kik lesznek segítségükre a folyamatban, és azt is, hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Azért készült ez a tervező, hogy segítsen megvalósítani a céljaidat.

Mire figyelj, ha jó megvalósító akarsz lenni?

Olvasd el a cikket, amely segít a tervezésben! Erre a 6 dologra figyelj, ha igazi DOER, vagyis megvalósító akarsz lenni!

letölthető megvalósítási tervező 365letszikra.hu

Csodatervező – képzeld el, hogy megvalósult a célod!

A “csodakérdés tervezővel” Te is realizálhatod álmaidat. Valamit nagyon szeretnél elérni de nem sikerül? Munkahelyi cél? Vagy esetleg önmagadon szeretnél változtatni? Kapcsolataid dinamikáján javítani? Képzeld el, hogy sikerül! Válaszold meg a kérdéseket, amelyek a jövő egy adott időszakára vonatkoznak! Válaszolj minél hosszabban és használj minél több jelzőt, hogy realisztikussá tedd a jövőképet.

Csodakérdés – kerülj közelebb terveid megvalósításához

Tegyük fel, hogy csoda történik veled és már ott is vagy a vágyott jövődben. Milyen érzés, mi történik, mit látsz, mit érzel? A coachingban használt csodakérdés segítségével nagy utat lehet megtenni bármely élethelyzetben, ami valóban a jövő egy adott pontjába vezet. Olvasd el a cikket is!

csodatervezo_6_365letszikra

Feladattervező – Hol vagy Te a feladataidban?

Hol vagy Te a feladataidban? – letölthető feladattervező nem csak anyáknak. Veled is előfordul az, hogy úgy gondolod, ha nem te csinálsz valamit, akkor valójában az nem is lesz kész? Vagy ha kész is lesz, nem úgy, ahogy Te szeretnéd? Hidd el, ez normális. Azonban sajnos sokszor ahhoz vezet, hogy önkéntelenül is túl sok feladatot vállalunk magunkra. Ettől pedig feszültek és frusztráltak leszünk, ami nekünk és a környezetünknek sem jó. És végül magunkra alig jut idő. Pedig nagyon sokszor a megoldás szem előtt van, csak nem merjük elfogadni. Azért készült ez a feladattervező, hogy segítsen tudatosan beosztani és megosztani a teendőidet.

Hol vagy te a feladataidban!

Olvasd el a fittanya.hu oldalon megjelent cikkünket.

kep_hetitervezo_365letszikra-fittanya

Heti tervező – élettervezés

Itt a következő szikratervező, amelynek segítségével tudatosabban tervezheted meg a heted. Az egyik cikkünk inspirálta élettervezőt most heti beosztással elkészítettük neked, hogy könnyedén átgondolhasd a sikereidet, döntéseidet, céljaidat és elengedhesd a haszontalan feladatokat.

Olvasd el ezt a cikket, hogy minél tudatosabban tudd kitölteni a tervezőt.

szikratervezo_4_365letszikra

Heti tervező – önismereti kreatív lista

Tele vagy feladatokkal, elképzelésekkel, célokkal és jó lenne csak a lényeggel foglalkozni? Mindezt kreatív formában? A szikratervezők abban segítenek, hogy ne csak hasznos, hanem designos formában tudd papírra vetni a teendőidet és az álmaidat. És ha leírod a gondolataidat, az már egy terv, a tervet pedig lépésről lépésre megvalósíthatod.

Olvasd el ezt a cikket, hogy minél hatékonyabb legyél a héten: 5 DOLOG, HOGY SIKERESEN TERVEZD MEG A HETED

szikratervezo_3_szurke_365letszikra

Heti tervező – Minden napra más feladat!

Itt a következő szikratervező, amelynek segítségével minden nap más módon tervezheted meg a hetedet. Ráadásul tudatosságra, cél- és időmenedzsmentre, valamint slow-ra is nevel. Ha neked is fontos, hogy teendőid checklistája ne csak hasznos, hanem designos is legyen, mindez papír alapon, akkor töltsd le a szikratervezőt!

Olvasd el ezt a cikket, hogy minél hatékonyabb legyél a héten.

szikratervezo_2_kek_365letszikra

Heti tervező – időtudatosság

Te hol vezeted a heti teendőidet? Applikáció, határidőnapló, jegyzetfüzet, cetli vagy egyéb? Ha neked is fontos, hogy ne csak hasznos, hanem designos is legyen, mindez papír alapon, akkor töltsd le a szikratervezőt!

Olvasd el ezt a cikket, hogy minél hatékonyabb legyél a héten: 5 DOLOG, HOGY SIKERESEN TERVEZD MEG A HETED!

szikratervezo_1_365letszikra

Stresszmentes ünnepek tervező – így bírd ki karácsonyig!

Az ünnepek közeledtével sokan túlvállaljuk magunkat, miközben csak egy kis átszervezés és átszellemülés kellene, hogy stresszmentessé tegyük a készülődést! Éppen ezért készítettünk egy tervezőt, amely segíthet abban, hogy az agybaj helyett inkább ünnepihez közelítsen a hangulatod. Töltsd le mihamarabb és oszd meg másokkal is!

Azért készült ez a tervező, hogy segítsen stresszmentesen átvészelni az ünnepeket!

Olvasd el a hozzá tartozó cikket is!

Karácsony stresszmentesen tervezővel | letoltheto_stresszmentes-unnepek-tervezo_365letszikra