5 ingyenesen letölthető évtervező. Tervezz kreatívan!

Szerző: Szlafkai Éva
Ingyenes letölthető évtervező 2019 - szikratervező

Ha szeretnénk kiértékelni a tavalyi évünket és elkezdenénk megtervezni az ideit, íme 5 ingyenesen letölthető évtervező, és még néhány kreatív megoldás, amelyek tudatosan és élményszerűen segítenek megválaszolni az évünket érintő kérdéseket. 

Vannak köztük mély átgondolásra alkalmas, alapos tervezők, amelyek kitérnek számos olyan területre, amelyen csak átsiklanál, mégis nagyon hasznos foglalkozni vele. Illetve vannak játékosak, kreatívak, egyszerűbbek és bonyolultabbak. Egy nap, vagy éppen egy óra alatt kitölthetők. Van kifejezetten csajoknak tetsző és vannak mindenkinél bevált változatok is.

Ajánlok egy A2-es méretű évtervezőt, egy füzetet, két naplót, egy kreatív tervezőt, valamint határidőnaplókat, kreatív naplókat, podcast adást és évtervező workshopot is!

Járjuk körül az évtervezési lehetőségeket alaposan. 🙂

Szikratervező, a kreatív szemléletű évtervező

Mi mással is kezdeném… 🙂 Ahogy a tavalyi, úgy az idei szikratervező is egy kreatívabb szemszögből közelít a sikereidhez, a kudarcaidhoz, vágyaidhoz, céljaidhoz. Mondjuk úgy, hogy egy jópofa, kreatív önismereti évértékelő. Olyan témák és feladatok várnak rád, amelyek játékossá, érdekessé és izgalmassá teszik a 2019-es év átgondolását és a 2020-as év megtervezését.  A tervezőt 6 téma mentén dolgozhatod fel: szemléletmód, motiváció,  kreativitás, énidő, tudásvágy, inspiráció. Cikkek, könyvajánlók, coaching kérdések, vagyis elgondolkodtató és kreatív tartalom 12 oldalon (6db A4 lap). Nem kell hozzá több óra, vagy fél nap, hogy kitöltsd, 1 órán belül végezhetsz! Kíváncsi vagy?

LETÖLTHETŐ A 2019/20-AS SZIKRATERVEZŐ!

Miért jó?

Ezzel a dizájnos, kreatív tervezővel élményszerűen értékelheted a 2019-as éved és tervezheted meg 2020-at. Mindezt nem fél nap alatt, hanem akár egy-két órán belül. Az offline tervező a QR kódok segítségével interaktívvá válik. Ingyen letölthető (semmit nem kell megadnod hozzá). 

Kitöltés: 1-2 óra
Oldalszám: 12 oldal
Letöltés: IDE KATTINTVA 

Szikratervező 2020 letölthető évtervező

A2 plakát, a legnagyobb évtervező

Kreanilla tervezője egyszerű, és éppen ezért nagyszerű, mert totálisan átlátható vele az egész év. 300dpi, viheted akár nyomdába is. Vagy kérhetsz poszternyomtatást a nyomtatódon, ekkor négy A4-es darabot kell majd összeillesztened és már mehet is a falra. Vagy A4-es lapmérethez igazítva is nyomtathatod, ekkor lesz egy kisebb, könnyebben áttekinthető évterveződ, amit, ha kettéhajtasz, már mehet is az A5-ös határidőnaplód lapjai közé, ahonnan bármikor előhúzhatod.

Két szót is felírhatsz rá: az egyik az év szava (ami motivál, jobb kedvre derít, vagy amit csak szeretnél) és a legfőbb célod, amit mindig szeretnél magad előtt látni.

Miért jó?

A2 méretű, az egész évet egyben áttekintő tervező, beleírhatod a kampányaidat, a nyaralást, határidőket… Ingyen letölthető (semmit nem kell megadnod hozzá).

Kitöltés: fél óra, vagy egy teljes év
Oldalszám: 1 oldal , ha A2 (vagy 4 oldal, ha A4)
Letöltés: Még nem érhető el a 2020-as, de ha készen lesz, ITT TALÁLOD! 

2019-evtervezo-800.jpg

Year Compass, a profi tervező

Ismeritek jól, a legkomplexebb és legsikeresebb ingyenesen letölthető tervező, tavalyelőtt már írtam róla. A YearCompass egy profin összerakott kis füzet, amely segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. A YearCompass irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld. Ehhez számos kérdésre kell felelned, tehát érdemes akár több órát is rászánnod a kitöltésére, viszont végül egy teljes képet kapsz magadról és a rád váró évről. Az évek alatt mozgalommá nőtte ki magát.

Miért jó?

2013 óta minden év végén elkészítik, több nyelven elérhető, elektronikusan is kitölthető, lefűzve is megveheted, valamint 20 oldalon keresztül számos önismereti és tervezést segítő kérdést tesz fel.

Kitöltés: több óra
Oldalszám: 20 oldal
Letöltés: IDE KATTINTVA

yc-elegant-edition-07.jpg

Inspirációs napló, a kedves évtervező

Ez egy vidám, barátságos munkafüzet, amit évről-évre fejlesztenek, ám a cuki design változatlan. A különböző életterületekre különféle kérdések vonatkoznak. Az inspirációs napló kinyomtatott lapjait teheted gyűrűs mappába, spiráloztathatod, és gyűrűs kalendáriummal is használhatod. Vannak benne ötletek a napi mozgáshoz, randizáshoz, pihenéshez illetve fogadalom tervező- és értékelő rész is, valamint inspirációs lista, magadnak írt levél és még sok klassz dolog, főleg csajoknak. Ha papírt spórolnál vagy digitálisan szeretnéd kitölteni a Napló tervező részét, most már ezt is megteheted.

Miért jó?

Az illusztrációkat, a napló jelleget és a kérdéseket tekintve főleg csajoknak – sőt, inkább fiatal lányoknak – ajánlom, közülük is azoknak, akik tudatosan szeretnek tervezni és szeretnek belemerülni a részletekbe. Ez a komplex napló kitér rengeteg területre az egészségtől kezdve a munkán át a szerelmi életig. Viszont fel kell iratkozni.

Kitöltés: több óra
Oldalszám: 37 oldal
Letöltés: IDE KATTINTVA 

 

Irka asztali naptár

A DotForYou csapata nemcsak egy csodás asztali naptárt készített, de ingyen a köz javára is bocsájtotta, hogy mindenki akár saját maga is kinyomtathatja. MÉRET | 29.5×14.7 cm, 74 lap, fekvő formátum, ponthálós lapok, alapszerkezet heti bontás, havi áttekintő, 2020/2021 éves áttekintő

Miért jó?

Én személy szerint asztali naptárba szoktam felskiccelni a napi feladatokat, ott firkálgatok, nem féltem a szépségét, kis formátum, könnyen kéznél van. Egyszerű, praktikus és nem mellesleg igényesen tervezett! Egy gombnyomással töltsd le ingyen és nyomtasd ki magadnak otthon vagy egy digitális nyomdában.

Kitöltés: az év folyamán
Oldalszám: 74 oldal 
Letöltés: IDE KATTINTVA 

Melyiket töltöd le?

Grátisz határidőnaplók

Ha inkább a hagyományos módon terveznél és szereted a határidőnaplókat, és még nem szerezted be a 2020-ast, ajánlok néhányat.

Grátisz – kreatív évtervezési megoldások

Ha valami különlegesebbre vágysz, vagy inkább közösségben terveznéd az évet, ajánlok még lehetőségeket.

  • Évtervezés 2020 wellness hétvége 2020.01.11-12. –  Ha két teljes napot szánsz a 2020-es éved profi és alapos megtervezésére, ráadásul 4 csillagos wellness szállodában, teljes ellátással és szívesen ismerkedsz hozzád hasonlón fejlődő szemléletű nőkkel, akkor imádni fogod ezt a programot.
  • Anya mindent megtervez napló – Az anyukák sokrétű igényeihez igazodva készült el az Anya mindent megtervez, ami több mint egy egyszerű határidőnapló.
  • Content Book – Ez egy nagyon szép, igényes, profi social media stratégia tervező, szakmai könyv és életszervező egyben. 
  • Yearpreneur – Lupui Iza évtervezője vállalkozóknak.

Remélem, találtál számodra megfelelő módszert és eszközt a 2020-as éved sikeres megtervezéséhez!

ÉVTERVEZÉS TUDATOSAN ONLINE KURZUS

4 FEJEZET | 9 LECKE | 5900 FT HELYETT CSAK 2900 FT JANUÁR 14-IG!

Ha szeretnéd a tavalyi év következtetéseit beleépíteni a jövő évbe, megtalálni a mozgatórugóid szerepét a céljaid felé vezető út kijelöléséhez és végigjárásához, akkor ez az online kurzus neked való! A tervezés során nem hagyunk egyedül, tanácsokkal, módszerekkel, ötletekkel, személyes történetekkel inspirálunk. A saját módszereinkről mesélünk a videókban, letölthető segédanyagokkal segítünk, elgondolkodtató kérdéseket teszünk fel és feladatokkal készítünk fel a következő évedre.

Az online kurzus 4 fejezetén olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Akár pár óra alatt elvégezheted! TUDD MEG A RÉSZLETEKET!

Évtervezés 2020

Én hogy tervezem az évet?

Hallgasd meg a Nők az úton podcast adásában. Ha inkább az évzárásra vagy kíváncsi, arról is találsz adást ide kattintva. 🙂

A szakértők azt mondják az idősebb emberekkel végzett kutatásaik kapcsán, hogy életünk vége felé mindig megbánunk valamit, méghozzá általában azt, amibe nem vágtunk bele, amit nem próbáltunk ki. Érdemes tehát minden évben feltennünk magunknak a kérdést: “Mi az, amibe idén mindenképpen belevágok, hogy nem bánjam meg, hogy nem tettem?”

Ilyen és hasonló gondolatok bőven elhangzanak az alábbi évtervezős adásban.

Remélem, találtál számodra megfelelő módszert és eszközt a következő éved sikeres megtervezéséhez!

B.U.É.K.

Téged is hajt a kíváncsi tudásvágy, számodra is fontos az önfejlesztés és a kreatív szemléletmód? Ha igen, kövesd a szikrákat a több ezer fejlődni vágyó olvasóval együtt: SZIKRAMAILFB CSOPORT, FBINSTAGRAM, PODCAST, ÉLJ KREATÍVAN KÖNYV ÉS PROGRAM

Ha szikraolvasóként te sem szeretnéd, hogy kihunyjanak a szirkák, TÁMOGASD AZ OLDALT egy kávé árával. Köszönöm!

Ezeket olvastad már?