Így tervezd meg a 2017-es évedet. Ingyenes Year Compass füzet!

Szerző: Szokoli Bernadett
Year Compass - Így tervezd meg a 2017-es évedet. Ingyenes tervezőfüzet!

Te hogy indítod a jövő évet? Fogadalommal? Tervekkel? Célokkal? Vagy csak hagyod, hogy menjenek a napok, mert semmi sem változik? Ez utóbbiak közé tartozó emberekből van a legkevesebb. Valami miatt az év zárás és az év kezdet kivált belőlünk terveket, ötleteket, célokat. Biztosan van ereje annak, amit ilyenkor elhatározol. De vajon mivel tudsz erőt adni elhatározásaidnak? A válasz egészen egyszerű: írd le.

Ha leírod a vágyad, az már terv

Bizonyított tény, hogy az írott szónak sokkal nagyobb az ereje. Amikor saját vállalkozásba kezdtem, egy pályázat miatt rögzítenem kellett a célszámokat. Megmondom őszintén, magam sem hittem abban, hogy ezeket a terveket, számokat hozni tudom. Mégis sikerült, mert tudat alatt is ott volt a fejemben, hogy mit szeretnék elérni. Azóta nagyon gyakran élek ezzel a tényleg egyszerű megoldással. Én kimondottan Excel rajongó vagyok, ha számokról van szó, de lényegében egy kockás füzetlap is megteszi.

Year Compass: így lépj 2016-ból 2017-be

Azonban ha tényleg tervezni akarsz, ha komolyan gondolod, hogy le szeretnéd zárni 2016-ot és tervezetten szeretnéd megkezdeni a 2017-es évet, akkor ennél sokkal profibb megoldás is rendelkezésedre áll, mégpedig a Year Compass. Ez egy INGYENESEN letölthető füzet, amely segít rendszerezni mindazt, ami a fejedben van. Egyszerűen kinyomtatható, és ha van kedved egy kis kreativitáshoz, akkor a papír színnel, típussal variálhatsz, hogy tényleg egyedi megoldásod legyen.

Valójában mikor először találkoztam ezzel a füzettel, akkor csak „fejben” töltöttem ki, gondoltam úgyis tudom, hogy mit szeretnék, mi volt eddig, nem nagy ügy. Hát ez egy tévedés volt részemről, mert tavaly vettem a fáradságot és ténylegesen nekiláttam. Ehhez az is hozzájárult, hogy kaptam egy nyomtatott füzetet. Egy olyan személytől kaptam, akit akkor még egyáltalán nem ismertem, csak egy karácsonyi összejövetelen találkoztunk. Ő mindenkinek ezt adta ajándékba és valahogy sejtettem, hogy ennek jelentősége van. Éppen ezért kitöltöttem a füzetet… most pedig nagyon jó volt végigböngészni, hogy egy évvel ez előtt hol tartottam.

Úgyhogy az én füzetem készen áll a kitöltésre, már csak egy csendes helyet kell keresnem és egy órát arra szánni, hogy átgondoljam, összegezzem mit is várok 2017-től.

A füzetet itt tudod letölteni.

Szikra heti tervező

Ha szeretnéd minden hetedet sikeresen megtervezni, akkor töltsd le a szikratervezőt ebből a cikkből: 5 dolog, hogy sikeresen tervezd meg a heted! Letölthető tervezővel!

Leadfotó: yearcompass.com


TETSZETT A CIKK? OSZD MEG MÁSOKKAL IS ÉS HA TE IS A DOBOZON KÍVÜL SZEMLÉLED A VILÁGOT, KÖVESD A SZIKRÁKAT! IRATKOZZ FEL A SZIKRAMAILRE VALAMINT CSATLAKOZZ A FACEBOOK ÉS AZ INSTAGRAM OLDALUNKHOZ!

Ezeket olvastad már?