A Szikrák mögött: Szlafkai Éva

Szerző: Szlafkai Éva

evaszlafkai.hu

Szlafkai Éva vagyok. Kreatív szakember vagyok. Szabadúszó vagyok. Kíváncsi vagyok. Egy csomó mindenre.

Kíváncsi tudásvágy hajt!

10 év marketingtapasztalattal és számos kreatív projekttel a hátam mögött a dizájn és a tartalom összehangolása vált számomra kiemelt területté, illetve a kreatív gondolkodásmód témaköre. Azt hiszem ez az én utam, mert nagyon élvezem az “utazást”.

A kreatív, dobozból kitekintő szemléletmód az életem minden területén inspirál: segít rácsodálkozni a világra, érdekes projektekben részt venni, flow munkát végezni, tudatosabb döntéseket hozni, merni szabadnak lenni, folyamatosan tanulni, fejlődni és mindig kíváncsinak maradni.

Ezzel a szemlélettel kapcsolatos témákról szól az általam vezetett 365letszikra online magazin is, amelyet több ezer, igényes és hiteles tartalomból inspirálódni vágyó nő olvas, illetve a Womenspiration inspirációs reggeli programsorozat, amely egy nőknek szóló, havonta  megrendezésre kerülő kreatív workshop és networking esemény. Ezen kívül a Nők az útON első hazai videós podcast csatorna társalapítója vagyok, amely egy gondolatébresztő, tudatos nőknek szóló beszélgetés minden héten, amit útravalóként magukkal vihetnek a fejlődni, inspirálódni vágyó női hallgatók.

Rendszeresen írok cikkeket a HVG Business Magazinba, számos céges blogba, valamint a HVG könyvek és a HVG konferenciák social media managere vagyok.

Szabadúszó kreatív szakemberként abban segítek másoknak, hogyan legyenek önazonosak, vonzóak és hitelesek az online világban.

Weboldalakat készítek, szöveget írok, cikkeket szerkesztek, dizájnt alakítok ki, ötleteket javaslok… A különféle nézőpontokban, a kíváncsiság szemléletformáló erejében és az igényes tartalomban hiszek.

Látogasd meg a portfólió weboldalamat: evaszlafkai.hu