Tudod mi az a Galentine’s Day avagy Csajentin-nap?

Szerző: Vendég Szerző

Sokan haragszanak a Valentin-napra, azt mondják, nem is igazi ünnep, csak a virág- és csokilobbi haszonszerzéséről szól. Mások kifejezetten rajonganak érte, és extravagáns randevút szerveznek a párjukkal. Sőt, hogy ne maradjanak ki az ünneplésből a legjobb barátnők se, február 13-án Csajentin-napot tartanak…

Mi az, hogy Csajentin-nap?

Egy nagyon bohókás, nagyon csajos új szokásról! Ha a Valentin-nap a pároké, a Csajentin-napon a barátnők töltenek együtt egy délutánt vagy estét. Szabály, hogy nem hagyományos csajos-estéről van szó, hanem valami különlegesről, hiszen ez is egy olyan ünnep, ami csak egyszer van egy évben.

Menjetek egy izgalmas új étterembe, vagy béreljetek ki egy szaunát, de akár a helyi idősek otthonába is benézhettek, hogy feldobjátok pár öreg csaj estéjét!

Vonjatok be a mulatságba minél több nőt – munkatársakat, nőrokonokat (a harmadunokatestvéreddel mikor buliztál utoljára együtt?! Na ugye!), és azt a csajt is, akivel mindig találkoztok az edzőteremben. Érezzétek jól magatokat, csináljatok rengeteg képet, aztán jövőhéten meséljétek el, hogyan telt a Csajos Valentin-napotok!

anigif_original-grid-image-18948-1422878948-14anigif_enhanced-22243-1422878822-2

…és egy kis inspirációt itt találtok hozzá.

Vendégszerzőnk: Mucsi Boglárka (fenntarthatosag-szubjektiven.com)

Leadfotó: italktelly.com

Ezeket olvastad már?