Eredetiség, esztétikum, exkluzivitás – ez jellemzi a Niessing ékszereket. Tervezd meg a sajátod!

Szerző: Szlafkai Éva
Eredetiség, esztétikum, exkluzivitás - ez jellemzi a Niessing ékszereket. Tervezd meg a sajátod! | NIESSING_365letszikra_1170x1170

A 140 éves német NIESSING ékszermárka tervezői és aranyművesei egy kivételes színskálán mutatják be az arany legegyedibb árnyalatait, annak legszebb valójában. S ami a legjobb, hogy ezek a szépségek a te igényeid alapján öltenek testet ékszerként.

A minap a Moni’s Jewelry Premium Brand Store nyílt napján jártam, ahol egyik kábulatból estem a másikba a sok arany, gyémánt és elegánsan csillogó ékszer láttán. Ám a kedvencem a jegygyűrű tervező rész volt, ahol meg is alkottam a tökéletes ékszert magamnak. Gyémántot is tettem bele… szóval erről le van a gond. 🙂

Tradíció, innováció és művészet

Tömeggyártás?! A Niessingnél soha! Minden darab NIESSING ékszer eredeti, értékes és kizárólag a viselőjének készül. A minőség és az esztétikum mindig a legelső. Amikor a tervezők az aranyötvözet mestereivel együtt bezárkóznak az olvasztóműhelybe, biztosak lehetünk abban, hogy valami különleges van születőben.

A jó csapatmunka alapkövetelmény: a csapat tagjainak érteniük és tisztelniük kell egymás művészetét, valamint ismerni a másik nézőpontját.

A NIESSING ékszerek nagyon sok kézen mennek keresztül mielőtt elnyernék végleges formájukat, több különböző módszert kombinálva a tradicionális ötvösművészettől a legmodernebb technikáig. Míg az egyik munkafázis még az ötvösmester kezét igényli, a következő lépésben már a legfejlettebb lézer-technológiával folytatódik.

Az ötvözetek fő alkotóeleme az arany, ezen kívül ezüst, réz és palládium található még benne, amelyek meghatározzák a színeket.

Türelem mellett nagy szakértelem és precizitás szükséges a munka minden egyes fázisához, mert a legkisebb eltérés az arányokban és a mennyiségben, a hőmérsékleten, vagy az olvasztási eljárásban kudarchoz vezethet.

Ezért is mondják, hogy a tökéletes aranyötvözet létrehozása már önmagában művészet.

Tervezd meg a jegygyűrűdet!

Ez a legizgalmasabb rész nőként.

Mindegy, hogy már van karika az ujjadon, vagy nincs, próbáld ki a tervezőt. Alkoss egy meseszép gyűrűt! Beállíthatsz egy csomó mindent és egyszerre láthatod a pasi gyűrűvel együtt, ráadásul rá is teheted egy virtuális kézre, hogy még plasztikusabb legyen az élmény. És ha megvan életed összeállítása, akkor a kimentett PDF-en találsz egy kódszámot, amit írj fel magadnak, sosem lehet tudni… a rendszer megjegyzi. 🙂

Itt tudsz tervezni!

Egyediség, minőség, fenntarthatóság mindenek felett

Minden egyes NIESSING ékszerben feltüntetik az AU rövidítést (aurum – arany latinul) és egy számot, amely azt mutatja, hogy milyen finomságú aranyötvözetből készült az adott ékszer. Az ötvözet annál tisztább, minél több benne a színarany. A hibátlan minőség garantálása érdekében a NIESSING műhelyében minden ötvözetet saját maguk készítenek el.  A NIESSING saját ötvözeteihez csak és kizárólag az ALLGEMEINE GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT AG (AGOSI) aranyát használja, amelyet a németországi ékszerészközpontban, Pforzheimben szerez be. Az AGOSI kiérdemelte a Chain of Custodity tanúsítványt, mely garantálja a konfliktusmentes eredetet és a nemesfémeknél alkalmazott felelős felhasználásra vonatkozó előírások betartását.

Szóval, ha eljegyzésre készültök (esetleg épp karácsonykor ér a meglepetés), vagy csak egy igazán exkluzív és egyedi ékszerre vágysz, vedd számításba a NIESSING márkát!

Karácsonykor kérik meg a kezed?

Akkor nézz körül a MiNagyNapunk.hu weboldalon, ahol dizájnos, egyedi és igényes weboldalon kürtölhetitek világgá az esküvőtök közeledtét és programját.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

[sgmb id=”2″]


HA TÉGED IS HAJT A KÍVÁNCSI TUDÁSVÁGY, KÖVESD A SZIKRÁKAT! IRATKOZZ FEL A SZIKRAMAILRE VALAMINT CSATLAKOZZ A FACEBOOK ÉS AZ INSTAGRAM OLDALUNKHOZ!

Ezeket olvastad már?