Womanity Fesztivál a Várkert Bazárban

Szerző: Szokoli Bernadett

Most egy nagyon klassznak ígérkező eseményre invitálunk Benneteket! Március 4-én lesz a Womanity Fesztivál a Várkert Bazárban. A szervezők ígérete szerint több tucat márkával, és ami nekünk tényleg fontos, hogy ismert személyiségek inspiráló történeteivel várnak bennünket. A fesztivállal egyébként meghatározó, szellemes, inspiráló közösségi élmény szeretnének kínálni nekünk, amit mi kimondottan kíváncsian várunk!

A fesztivál legfontosabb küldetése, hogy ösztönözzék a nők társadalmi és sajátos problémáira való odafigyelést, előrehaladásuk segítését, tudatosságra, elégedettségre való törekvésüket. A program két részből áll, a kiállítótérben  neves márkákat felvonultató ingyenes szolgáltatás- és termékbemutatóból, másrészt – az előadótérben – egy előadássorozatból, ahol ismert, szakterületükön elismert személyiségek szólalnak meg.

A szervezőktől azt is megtudtuk, hogy a kiállítótérben való részvétel ingyenes, csak regisztrálni kell a rendezvény oldalán. Az előadások látogatásához azonban van szükség belépőjegyre, de erről is van bővebb infó a www.womanityfesztival.hu oldalon.

Velük biztosan találkozhatunk

Az előadótérben találkozhatunk Kánya Katával, aki lányával, Wossala Rozinával közösen mesél az anya-lánya viszonyról. Eljön Vass Virág író, Pataki Zita időjós, Snow Andrea jótékony maratonfutó, Lőrincz L. László (Leslie L. Lawrence) író vagy az “ugrókötelezés királynőjével”, Bánhegyi Adriennel, aki testvérével, a Cirque du Soleil társulat tagjával közösen lesz vendége a Womanity Fesztiválnak. A rendezvény háziasszonya pedig Dombóvári Vanda lesz.

Kellemes hétvégi inspirálódást kívánunk minden látogatónak!

[sgmb id=”2″]


HA TE IS A DOBOZON KÍVÜL SZEMLÉLED A VILÁGOT, KÖVESD A SZIKRÁKAT! IRATKOZZ FEL A SZIKRAMAILRE VALAMINT CSATLAKOZZ A FACEBOOK ÉS AZ INSTAGRAM OLDALUNKHOZ!

Ezeket olvastad már?